Nav toggle

Road of the Damned

Moeilijkheid = 30%

Nu boeken

De zombies komen jullie achterna!

ZOMBIE APOCALYPSE

Het is een koude, mistige avond toen jullie wakker werden op een verlaten snelweg. De herinneringen zijn wazig, maar jullie gevoel zegt dat jullie groep hier niet veilig is.

Je herinnert je een noodbericht, maar het enige wat nog duidelijk was is de tekst: 'zorg dat je weg komt'

De autostrade is de enige uitweg, maar die is bezaaid met obstakels, verlaten voertuigen, hekken en, nog erger, Zombies.

Zorg ervoor dat jullie binnen de tijd de veilige zone kunnen bereiken.

Veel succes en mogen je hersenen intact blijven! 🧟‍♂️🧠

Jullie krijgen 60 minuten om te ontsnappen aan de zombies in deze escape room! 

Icoonwheelchair

Is het spel rolstoelvriendelijk? Sommige van onze escape rooms zijn dermate aangepast zodat rolstoelgebruikers volop kunnen meegenieten. Indien jullie graag willen weten welke games juist, stuur ons dan gerust een mailtje!

Icoonheart

Is het spel angstaanjagend? Hoewel alle spellen thematisch werden ingericht is het niet de bedoeling om je schrik aan te jagen. Bovendien is het er niet claustrofobisch. Wie het toch te benauwd krijgt kan het spel altijd verlaten. Om jullie veiligheid te garanderen zijn in elk spel camera's aanwezig.

Icoondate

Wanneer worden we verwacht? Om alles vlot te laten verlopen vragen we om een kwartier voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Van deze tijd maken we gebruik om informatie te geven en kan je bepaalde spullen nog opbergen in een van onze lockers.

Icooncadeau

Kan ik een cadeaubon kopen? Dat kan wel degelijk. Het bedrag is vrij te kiezen en de bon is een jaar geldig. Momenteel kan deze enkel worden afgehaald, maar een digitale versie is in volle ontwikkeling.

Icoonspeakbubble

Is er een hintssysteem? Indien je even niet weet wat je te doen staat, kan je altijd om hints vragen.

Icoonparking

Parkeren in Aalst? We bevinden ons vlakbij de Grote Markt van Aalst, tegenover Cultuurcentrum De Werf. Parkeren doe je dus best in een van de ondergrondse parkings: Parking Postsite of Burcht Parking.

Icoonmultperson

Help, we zijn met meer dan 6 personen! Geen paniek. We beschikken over 3 spellen die ongeveer simultaan kunnen worden gespeeld. Indien je hierover verdere vragen hebt, mag je ons altijd contacteren.

Icooninternat

In welke taal is het spel? Heel vaak zijn puzzels en aanwijzingen taalonafhankelijk. We richten ons op een internationaal publiek, dus zal je hier en daar een Engels begrip vinden. Wanneer taal uitzonderlijk toch rol speelt, is de informatie zowel in het Nederlands, Frans en Engels aanwezig.

Icoonclock

Hoe lang duurt het spel? Het doel van een escape room is om binnen een uur te ontsnappen. Na een uur wordt het spel dan ook stopgezet. Om alles vlot te laten verlopen vragen we om een kwartier voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Na afloop is er natuurlijk ook ruimte voor nabespreking.

Icoonpower

Zijn er fysieke opdrachten? Omdat we toegankelijk willen zijn voor iedereen, draait bij onze spellen alles rond het oplossen van puzzels en raadsels. Fysieke elementen zoals bijvoorbeeld kruipen of klimmen zijn niet van toepassing.

Icoonage

Is leeftijd van belang? Uit eerdere ervaringen met groepen met kinderen kunnen we volgende richtlijnen meegeven: Kinderen jonger dan 12 jaar spelen best mee met een groep waarvan de meerderheid meerderjarig is. Kinderen tussen 12 en 15 jaar worden bij voorkeur begeleid door minstens één volwassene. Kinderen vanaf 16 jaar kunnen spel perfect autonoom spelen.

Icooncancel

Kan ik mijn reservatie achteraf wijzigen? Zeker en vast. Bij een wijziging of annulatie van een reservatie mag je ons altijd een seintje geven.

Nu boeken

Spanning, adrenaline en fun

Icooncadeau

Een ideaal geschenk voor lief, vriend of collega!

Icoonkeyhole

Toffe ervaring gegarandeerd!

Icoonclock

Een race tegen de tijd!